Ljubljana here we come!

Artist in Residence, onderdeel prijs Amateo Award

In augustus krijgt het artistiek team van Op Roet 3 weken een appartement en klein theater ter beschikking hartje Ljubljana. Een prachtige gelegenheid om te onderzoeken hoe we na onze Europese Award winnende ‘EdvanHoornFucktheSystem’, dans, acteren en zang verder kunnen inzetten in ontmoetingen met andere culturen. We gaan aan de slag met inwoners(nieuwkomers) uit Ljubljana, en bieden een dans- spel-en zangprogramma aan, met een presentatie voor publiek als afsluiting. We vloggen het proces en de presentatie. Deze Artist in Residence is tevens een opmaat naar ons Europees ambassadeurschap die we komend jaar gaan uitvoeren. We onderzoeken hiermee de vorm tot werkelijke, betekenisvolle ontmoetingen tussen Europese congresgangers.

Afbeeldingsresultaat voor ljubljana