16 maart Verhalen van Ver

Op 16 maart organiseert Op Roet in samenwerking met de Bibliotheek Hoorn een tweede verhalenkamer in de serie Verhalen van Ver. Vijf koppels bestaande uit een Nieuwkomer en een Nederlander vertellen over waar ze elkaar ontmoet hebben, wat waren de eerste vreugden/angsten, hoe zijn ze na die ontmoeting verder gegaan, wat betekenen ze nu elkaars leven, hoe ze de toekomst zien en meer. Met medewerking van: Zohra&Sien, Lucien&Monika, Zohor&Gerard, Lida&Muhamad, Tamara&Jannie. De middag start in de Hoornse Binnenstad Bibliotheek om 13.30 uur. Ieder half uur start er een nieuw koppel, ze vertellen tussen de 15 en 20 minuten, dan kort nagesprek met publiek en een kopje thee

13.30 uur Gerard&Zohor
14.00 uur Zohra&Sien
14.30 uur Tamara&Jannie
15.00 uur Lucien&Monika
15.30 uur Nour&Fleur