Honderd Nederlanders gezocht voor de Ontmoeting

 

Op Roet organiseert samen met Fiolet Taaltraining en Grand cafe Turf op 18 december de avond van ontmoeting van 19.00 tot 21.30 uur. Een moment waarop nieuwkomers en Nederlanders elkaar ontmoeten tijdens Herberg Hoorn. Een kleurrijke smeltkroes waarbij grenzen verdwijnen en taalbarrières niet bestaan, in een actief cultureel programma. Benieuwd hoe iemand die inburgert zijn dag doorbrengt? Of hoe het komt dat je ondanks de oorlog in Syrië toch naar Aleppo verlangt. En waar de beste Eritrese muziek wordt gemaakt? Tijdens ‘de Ontmoeting’ kan het zo maar gebeuren dat je er achter komt dat je veel gemeenschappelijks deelt: werk, wonen, familie en dromen. Een moment om bruggen te bouwen naar elkaar, een handreiking te doen, een blik te werpen en een stap zetten. De richting bepaal je uiteraard zelf. Wil je18 december meedoen met de Ontmoetingen, geef je op bij ingrid@op-roet.nl.