Meld je aan voor de ochtenden van Ontmoeting

In samenwerking met Grand cafe Turf, Fiolet taaltraining worden er op dinsdag 9 en donderdag 11 april twee ochtenden van Ontmoeting georganiseerd. We zijn op zoek naar Nederlanders die willen ontmoeten. Dit keer gaan beide ochtenden 15 nieuwkomers en 15 Nederlanders met elkaar in gesprek over alledaagse thema’s. De insteek blijft hetzelfde: een kleurrijke smeltkroes waarbij grenzen verdwijnen en taalbarrières niet bestaan. Geen lezing, niet passief zitten, maar een actieve Ontmoeting waar nieuwkomers en Nederlanders van alle leeftijden samenkomen. Benieuwd hoe iemand die inburgert zijn dag doorbrengt? Of hoe het komt dat je ondanks de oorlog in Syrië toch naar Aleppo verlangt? Tijdens de ‘Ontmoeting’ kan het zomaar gebeuren dat je er achter komt dat je veel gemeenschappelijks deelt: werk, wonen, familie en dromen. Ook in voor een bijzondere Ontmoeting, meld je dan aan bij ingrid@op-roet.nl.