THEATER OP DE BON uitgesteld tot…

Op Roet ontwikkelde drie nieuwe scenes voor ‘Theater op de Bon’ een project van Kunst en Cultuur Hoorn. Op verschillende plekken in de stad zouden er scenes gespeeld worden in het kader van 75 jaar bevrijding. Huisschrijver Ingrid Docter schreef drie monologen: de moord op landverrader George Herle, het persoonlijke en onderduikverhaal van Gre Visser en een vertelling over de diefstal van het carillon van de Grote Kerk. Ook wordt bekeken of er een reprise kan komen van de scene Anna, over een Joodse vrouw met haar twee dochters op locatie Cinema Oostereiland.
De organisatie wil proberen om tijdens het culturele openingsweekend op zondag 6 september toch een aantal scenes te laten spelen. Dit zal dan in de openlucht plaatsvinden, op plekken in de binnenstad van Hoorn die hiervoor geschikt zijn. Uiteraard op gepaste afstand. Meer info hierover volgt binnenkort.