Friends To Be… back on track

Het kan weer! Een voorstelling bezoeken op school of in het theater. Friends to be… is een zeer actuele voorstelling waarbij de ontmoeting tussen een Westerling en een Arabier centraal staat. Kunnen zij vrienden worden? Met vlot spel en de nodige humor komen belangrijke thema’s voorbij. De acteurs Nour Mardini en Gerard Venverloo gaan deze persoonlijke zoektocht aan waarbij zij vragen stellen, waarvan ze niet zeker weten of het wel kan…

Voor ‘corona’ werd de voorstelling op scholen in heel Nederland gespeeld. De reacties van zowel leerlingen als docenten zijn enthousiast. Daarnaast wordt de voorstelling geboekt door (gemeentelijke) instellingen die een opdracht hebben rondom inburgering. Een voorstelling over respect, identiteit en de diversiteit van normen en waarden. Gespeeld met de nodige humor en venijn. De spelers gaan na afloop de dialoog aan met het publiek. Friends to be… is daarom zeer geschikt als aanzet tot discussie en uitwisseling. De voorstelling kan voor scholen, indien van toepassing, ook via de Cultuurkaart worden aangeboden. Dit alles conform de laatste corona-regelgeving volgens het RIVM.

Voor meer informatie en/of het boeken van schoolvoorstelling verwijzen we graag door naar: Impresariaat Uit De Kunst: info@iudk.nl www.iudk.nl 030-7115105.