Friends To Be… weer van start!

De voorspeeldagen waren goed verlopen, er waren boekingen op scholen en het impresariaat stond klaar. Toen was daar corona en alles viel stil. Heel stil. Zo verging het de voorstelling Friends To Be… in maart van dit jaar. Inmiddels zijn we een half jaar verder, weten we meer over het virus en maakt de crew zich op voor een nieuwe start. Kortom; Friends To Be… toert weer!

Veel scholen in het voortgezet onderwijs hebben de voorstelling reeds in huis gehaald. Een actuele voorstelling waarin vlot gespeeld wordt met de nodige humor, zeker ook het nagesprek wordt door de leerlingen gewaardeerd. Een mooie start voor een vraaggesprek waarbij begrippen als respect, elkaar zien en waarderen de leidraad vormen.

Friends To Be… wordt geheel corona-proof aangeboden. Samen met het impresariaat zijn heldere richtlijnen en aandachtspunten geformuleerd waarbij alle RIVM-maatregelen, zoals aanlooproutes en een 1,5 meter opstelling, zijn gewaarborgd.


Voor meer informatie en/of het boeken van schoolvoorstelling verwijzen we graag door naar: Impresariaat Uit De Kunst: info@iudk.nl / www.iudk.nl / 030-7115105.