Het Klimaatcircus

Hooggeëerd publiek. Welkom bij het Klimaatcircus! Een vrolijke, frustrerende, opbeurende, speelse, verontrustende, gekke voorstelling over klimaatadaptatie.

Het toneelbeeld omvat, naast een tweetal acteurs, drie grote projectieschermen waarop beelden worden getoond. De voorstelling gaat in het voorjaar 2022 op tournee langs verschillende plekken in West-Friesland, zoals in wijkcentra, theaters, scholen en buurthuizen. Daarbij wordt gezocht naar een zo’n breed mogelijke doelgroep. Dit alles in opdracht van 6 Westfriese gemeenten.

De eerste try-out voorstellingen zijn geweest en de reacties van de aanwezigen zijn enthousiast. Niet alleen wordt alle informatie helder en duidelijk weergegeven, de afwisseling en de toon van de voorstelling werkt ronduit aanstekelijk. Komt het zien!

Spelers: afwisselend Sterre Mentink/Sanna Schimmelpennink &Gerard Venverloo.
Concept/tekst/ontwikkeling; Titus Venverloo, Michel Smiers en Ingrid Docter
Decor: Mark Slot
Kostuums: Mariska Praat