Klimaatcircus op zonne-energie

De eerste voorstelling van het Klimaatcircus op zonne-energie is uitverkocht. Niet getreurd! Op vrij 23 avondvoorstelling, za 24 avondvoorstelling en zo 25 juni matinee is de locatie-voorstelling op de werf van Clean2anywhere op het uiterste puntje van de landtong bij Oranje Buiten ook nog te zien. Een prachtige locatie waar elementen als wind, water en de zon samenkomen en de doelstellingen van Het Klimaatcircus en het idealisme van Clean2anywhere elkaar optimaal gaan aanvullen. Ruig en sfeervol tegelijk.

De bijzondere speelplek van Het Klimaatcircus mag er zijn. Op de werf van Clean2Anywhere kunt u kennismaken met het collectief van omdenkers en praktische doeners die inspirerende projecten realiseren met plastic afval.

De voorstelling Het Klimaatcircus is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Parkeren is mogelijk nabij Oranje Buiten (volg de pijlen) of kom lekker op de fiets! Het terrein is 1 uur voor de voorstelling geopend. Bij goed weer zijn er bescheiden picknick faciliteiten (zelf meenemen) en er is een kleine bar aanwezig.

Laatste nieuws