Route zout, brak en zoet 2013

Expositie Gedempte Turfhaven, 23 mei t/m 9 juni 2013

Bij grand café TURF een expositie te zien over de Gedempte Turfhaven toen en nu. Oude foto’s van panden hingen naast foto’s van de huidige winkels en hun winkeliers. Ook werden er afbeeldingen getoond van de Turfhaven, de demping en de oude Gedempte Turfhaven. Foto Coenstad maakte foto’s van het huidige straatbeeld. De expositie was te bewonderen tijdens openingstijden van TURF (zie www.turfhoorn.nl) en vanaf een uur voorafgaand aan iedere voorstelling. De expositie was een productie van Stichting Op Roet in samenwerking met foto Coenstad en met dank aan Rabobank Coöperatiefonds, Vereniging Oud Hoorn en het Westfries Archief.

Festival Op Roet, maart 2013

De 3e editie van ‘Op Roet’ muziek- en theatermanifestatie was een feest. Of we nog teerden op de successen van de eerste twee edities is moeilijk te peilen. In ieder geval trok het festival vanaf vrijdag al direct ‘volle zalen’. Publiek dat terugkwam van de route, boekte direct de volgende routes in. Op zondag 3 maart waren alle voorstellingen snel uitverkocht. Een greep uit de reacties:

– THX! Is fantastisch geweest en erg genoten van de hoge kwaliteit.
– Was mooi en leuk en inspirerend gisteren met Brak op Roet.
– Dank jullie wel. Het was erg leuk en interessant!
– Mooi, het was zeeer de moeite waard. We hebben enorm genoten.
– Mooie voorstellingen vooral ook van de spelers van het Talenten Theater. Het zit wel goed met onze theatrale jeugd! Volgend jaar weer?!
– Zoete route was heel leuk! Bedankt.

Route Zout

Route brak

Route Zoet

Voorstellingen

Er zijn geen voorstellingen gepland